Plangroep Heggen

Directie & toezicht

Bij Plangroep Heggen gaat directievoering en toezicht verder dan technische aspecten; het is een cruciaal onderdeel van ons projectbeheer. Als vertegenwoordigers van de opdrachtgever vervullen onze directievoerders en toezichthouders een sleutelrol in het bewaken van de planning, het budget en de kwaliteit. Ontzorgen is onze missie, en naleving van contracten is onze belofte.

Directievoering als vertegenwoordiger opdracht

Onze directievoerders zijn meer dan experts in hun vakgebied. Het zijn de verlengstukken van jou als opdrachtgever. Met uitgebreide ervaring in civiele techniek zijn ze vertegenwoordigers die de belangen van de opdrachtgever behartigen. Bewaking van planning, budget, kwaliteit en veiligheid staan centraal. Onze directievoerder bij jouw project is de voorzitter bij bouwvergaderingen en zorgt voor een soepele uitvoering. Altijd en volledig conform UAV/RAW, waarbij je meer dan alleen technische expertise mag verwachten.

Toezichthouders met ogen en oren op het werk

Toezichthouders zijn het verlengstuk van de directievoerder en zijn de ogen en oren op het werk. Tijdens het toezicht zorgen ze voor de naleving van contracten en kwaliteitscontrole. Onze toezichthouder bij jouw project beoordeelt meer- en minderwerk, controleert termijnstaten en houdt gedetailleerde dagboeken bij. VCA-VOL gecertificeerd zorgen ze voor veiligheid op de bouwplaats en beheren besteksadministratie met precisie. Zo verliezen we niets uit het oog en halen we alles uit jouw project met klantgerichte en betrokken uitvoeringsbegeleiding.

Beheer en onderhoud na oplevering

Bouwperiode afgelopen? Na oplevering blijft onze betrokkenheid bij het project, met aandacht voor beheer en onderhoud. Ontzorgen is niet alleen een belofte; het is een continu streven naar een optimale leefomgeving. We ontwikkelen een beheer- en onderhoudsplan met structurele controles. Dit doen we niet alleen, maar samen en voor elkaar met een gezamenlijke focus en motivatie. Ons team van directie en toezicht ontzorgt je van de start van de uitvoering tot aan de oplevering en zet een extra stap in beheer en onderhoud.

Relevante projecten

Plezier, teamwork en creativiteit gaan voorop tijdens de realisatie van onze projecten. Laat je inspireren door onze unieke en bijzondere projecten:

Directie & toezicht, Engineering
Centrumplan Peij
Directie & toezicht, Engineering, Ontwerp
Herinrichting Gravenweg – N300
Directie & toezicht, Engineering, Ontwerp
Reconstructie Waubacherweg

Onze expertisegebieden

Plangroep Heggen heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in uiteenlopende expertises. De fundamenten voor onze expertises zijn onderstaande vakgebieden:

Ontwerp

In de ontwerpfase staan het functioneel ontwerp en de vormgeving centraal. We ontwerpen bij Plangroep Heggen met hoge betrokkenheid en creativiteit.

Engineering

Bij Plangroep Heggen is engineering meer dan techniek. We richten ons op de civiel- en cultuurtechnische uitwerking van de buitenruimte.

Directie & toezicht

Bij Plangroep Heggen gaat directievoering en toezicht verder dan technische aspecten; het is een cruciaal onderdeel van ons projectbeheer.